Menu

Sport
PERFORMANȚĂ RĂSPLĂTITĂ

Veste bună pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, echipă care domină autoritar seria I a Ligii a doua la handbal feminin. Primăria Buzău va achiziţiona un microbuz pentru elevele lui Romeo Ilie şi va finanţa secţia de handbal cu suma de 270.000 de lei. Totul va fi posibil printr-o rectificare bugetară aprobată recent în Consiliul Local. Dacă va promova în Liga națională la vară, Primăria va suplimenta bugetul echipei feminine de handbal.

Performanţele handbalistelor de la Gloria Buzau din acest sezon nu rămân nerăsplătite. Printr-o rectificare bugetară aprobată recent în consiliul local, municipalitatea a alocat secţiei de handbal suma de 270.000 de lei, pentru suplimentarea bugetului grupării. În plus, Primăria va achiziţiona un mijloc nou de transport, un microbuz destinat exclusiv secţiei de handbal. Până acum, jucatoarele făceau deplasările cu un microbuz închiriat, cu trenul sau chiar cu mașinile personale.

În contextul unui parcurs impecabil al fetelor lui Romeo Ilie, promovarea echipei SCM Gloria Buzau chiar din acest sezon nu este un obiectiv greu de atins.  În cazul in care echipa buzoiana va reuși accederea în Liga Națională, Primăria va suplimenta bugetul clubului pentru a putea face față rigorilor primului eșalon.

Echipa de handbal a SCM Gloria Buzau ocupă primul loc în Seria I a Divizia A, în faţa unor cluburi cu bugete superioare, precum Neptun Constanţa, Dinamo Bucureşti sau Steaua Bucureşti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>