Menu

Social
LA SPITAL DE 1 DECEMBRIE

Sute de persoane au ajuns la spital în minivacanța de 1 Decembrie! La Rm.Sărat, camerele de gardă au fost luate cu asalt de pacienți, care acuzau diverse afecțiuni digestive, dar și de părinți ai căror copii sufereau de viroze și pneumonii. Numărul prezentărilor a fost unul record, iar medicii au lucrat la foc continuu pentru a acorda bolnavilor îngrijirile de care aveau nevoie.

Multi romani au profitat de zilele libere din minivacanta de 1 decembrie si au plecat in diverse locuri din tara pentru a se relaxa. Cei ramasi acasa au petrecut si ei pe cinste de Ziua Nationala si s-au infruptat din mancarurile traditionale. Unora nu le-au picat tocmai bine la stomac, dovada ca la camerele de garda ale spitalelor au ajuns numerosi pacienti cu afectiuni digestive. Si camera de garda pediatrie a Spitalului Municipal Rm.Sarat a fost foarte aglomerata. Numarul prezentarilor a fost unul record de Ziua Nationala, iar medicii au lucrat la foc continuu pentru a acorda bolnavilor ingrijirile de care aveau nevoie.

Parintii ai caror copiii sunt raciti sunt indemnati sa nu ii mai trateze acasa dupa ureche si sa apeleze la ajutorul medicilor inca de la primele semne de boala. Acestia trebuie sa se prezente mai intai la cabinetele medicilor de familie si apoi la spital.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>