Menu

Social
POLIȚIST ÎN STARE GRAVĂ

Starea de sănătate a poliţistului rănit ieri dimineață, în misiune, la Rădăuţi, este în continuare, critică. Poliţistul de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale a fost atacat cu o sabie în timpul unor percheziţii, desfăşurate într-un dosar de trafic de droguri.

Polițistul Dan Ciprian Sfichi a fost operat de o echipă de 10 medici și a fost stabilizat. Medicii de  la Spitalul de Neurochirurgie ”Nicolae Oblu” din Iaşi spun ca prognosticul rămâne însă extrem de rezervat. Mai mulți colegi ai polițistului au donat sânge pentru agentul şef adjunct de poliţie. El a fost atacat ieri dimineață cu o sabie de un suspect, în timpul unei percheziţii ce se desfăşura la Rădăuţi. Misiunea viza destructurarea unei grupări infracţionale,  fiind efectuate opt percheziţii.

Atacatorul a fost imobilizat si retinut.  El a  mai fost arestat, in iulie 2016, pentru trafic de droguri, fiind ulterior pus în libertate sub control judiciar după 30 de zile, iar în octombrie 2017 a fost ridicat și controlul judiciar, de către instanța de judecată.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>