Menu

Sport
AN DE EXCEPȚIE PENTRU TENISUL DE MASĂ

2017 a fost un an de excepție pentru tenisul de masă românesc. O spune președintele Federației Române de Tenis de Masă, buzoianul Cristinel Romanescu, care se arată încântat de numărul mare de medalii obținute de tenismenii români.  Aurul obținut de echipa națională feminină la europenele din Luxemburg constituie performanța numărul 1 a anului, însă de remarcat sunt și performanețele obținute de naționalele de juniori la competițiile internaționale.  

Pentru tenisul de masă românesc, 2017 a fost un an cu rezultate excelente. Buzoianul Cristinel Romanescu, președintele Federației României de Tenis de Masă,  spune ca cea mai importantă performanță obținut de tenismenii români s-a consumat la Europenele de senioare din Luxemburg. Cristinel Romanescu evidențiaza și rezultatele excelente obținute de juniori la Campionatele europene de cadeți și juniori, desfășurate în iulie, la Guiamares, în Portugalia.

Potrivit lui Cristinel Romanescu, România are cei mai buni juniori din Europa. În prezent, constănțeanul Cristi Pletea este numărul 1 european, la masculin,  iar Adina Diaconu, din Slatina, este numărul 1 în Europa la nivel de juniori fete.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>