Menu

Social
,,RÂMNICENII DĂRUIESC,,

În luna cadourilor, orice faptă bună înseamnă un nou zâmbet pe fața copiilor nevoiași! Este convingerea mai multor tineri, care au demarat campania umanitară ,,Râmnicenii dăruiesc,, care are ca scop strângerea de rechizite, jucării și hăinuțe pentru copiii din familiile cu o situație materială dificilă. În weekend, tinerii vor fi în trei puncte de colectare din municipiul Rm. Sărat, unde cetățenii sunt așteptați să vină să doneze câte puțin din puținul lor.

Echipa de initiativa a campaniei ,,Ramnicenii daruiesc,, este formata din mai multi tineri din liceele, din Rm. Sarat. Convinsi ca in luna cadourilor, orice faptă bună înseamnă un nou zâmbet pe fața copiilor nevoiasi, acestia si-au propus sa stranga pentru ei rechizite, jucarii si hăinuțe. Ei ii indeamna pe cetateni sa inceapa iarna cu o fapta buna si sa li se alature.

Campania ,,Ramnicenii daruiesc!,, se va desfasura in acest weekend. Intre orele 9,00-16.00, tinerii vor fi in trei puncte de colectare: in centrul orasului, in fata bisericii Cuvioasa Parascheva si in capatul strazii Balta Alba, unde cetatenii sunt asteptati sa vina sa doneze cate putin din putinul lor.

In perioada 11-17 decembrie, toti cei care vor sa participe la campania ,,Ramnicenii daruiesc,, pot merge si la Sala Municipala de Sport pentru a dona jucarii, rechizite si hainute pentru copiii nevoiasi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>