Menu

Social
S-AU APRINS LUMINILE DE CRĂCIUN

Staţiunea balneoclimaterică Sărata Monteoru din județul Buzău a fost, în ajun de Moș Nicolae, gazda unui eveniment aşteptat cu sufletul la gură de către sute de copii. Printr-un spectacol de colinde și un foc de artificii s-a deschis oficial sezonul sărbătorilor de iarnă în stațiunea buzoiană. Sute de copii au primit cadouri de la Moș Nicolae.

Stațiunea Sărata Monteoru a îmbrăcat straie de sărbătoare. Marti seară, în prezența conducerii Consiliului Județean Buzău si a Primăriei Merei, s-a deschis oficial sezonul sărbătorilor de iarnă. Copiii din stațiune l-au așteptat pe Moş Nicolae interpretând colinde!

Pentru că cei mici au fost cuminți tot anul, cadourile nu s-au lăsat aşteptate. Ei au primit pachete cu dulciuri. Evenimentul de la Sărata Monteoru a culminat cu un impresionant foc de artificii!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>