Menu

Social
CADOURI DE LA MOȘ NICOLAE

În ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, nu este copil să nu stea cu ochii pe ghetuțe, în așteptarea Moșului. Așa au făcut și doi copii din Buzău, David și Sofia, care l-au întâmpinat pe Moș Nicolae cum se cuvine: și-au lustruit temeinic ghetuțele și au spus poezii. Spre bucuria micuților, Moșul a fost darnic și anul acesta și le-a oferit dulciurile preferate!

Ca Moș Nicolae să vină cu cât mai multe dulciuri, Sofia și David, doi frati din Buzău, și-au lustruit nu una, ci mai multe perechi de ghetuțe. În întâmpinarea lui Mos Nicolae, micuții au rostit și câte o poezie. De obicei, Moș Niculae aduce dulciuri copiilor cuminti si doar cateodata, câte o nuielușă, celor mai puțini cuminți. La și Sofia și David nu a fost cazul. Micuții au găsit ghetuțele încărcate cu dulciurile preferate.

In curand toti copiii vor avea parte de o noua provocare. Ei trebuie să îşi pregătească listele pentru Moş Crăciun, care îi va vizita pe cei cuminţi în mai puţin de trei săptămâni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>