Menu

Social
COLIZIUNE DIN NEATENȚIE

Un accident rutier, cu trei autovehicule implicate, a avut loc ieri seară în municipiul Buzău. Vinovată este o șoferiță de 43 de ani, din Buzău, care nu s-a asigurat când a pătruns într-o intersecție.  În urma evenimentului, a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei pasagere din același autoturism.

Un autoturism Volkswagen Passat care circula pe un drum secundar, dinspre Dorobanţi către strada Gârlaşi, a pătruns în intersecţie fără să se asigure, izbind în partea laterală un autoturism Opel. O dubiţă aparţinând unei firme de curierat a fost cel de-al treilea vehicul implicat în evenimentul rutier. Dubita se afla în intersecţie şi a fost a fost avariată în partea din faţă de unul dintre autoturismele care au ricoşat în urma coliziunii. Potrivit poliţiştilor, Volkswagenul era condus de o şoferiţă în vârstă de 43 de ani, din Buzău. Ea nu s-a asigurat la pătrunderea pe strada Gârlaşi, intrând în coliziune cu Opelul condus de un buzoian de 34 de ani, către strada Primăverii.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a conducatoarei auto si a unei pasagere din acelasi autoturism. A fost intocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>