Menu

Sport
ADVERSAR NOU PENTRU DINU

Cel mai mare eveniment sportiv al anului la Buzău are loc mâine seară. Este vorba despre gala internațională de box „Lupii din Carpați”, care va fi gazduita de Sala sporturilor „Romeo Iamandi”. Din păcate, adversarul lui Bogdan Dinu, rusul Vladimir Tereshkin, s-a accidentat, motiv pentru care pugilistul buzoian se va lupta mâine seară cu un boxer din Brazilia.

Pregătirile pentru organizarea Galei profesioniste de box „Lupii din Carpaţi”, de vineri seară, de la Sala Sporturilor din Buzau, au intrat în linie dreaptă.  Gala „Lupii din Carpați” este una cu totul special pentru buzoianul Bogdan Dinu: pentru prima dată în cariera profesionistă, pugilistul va boxa în faţa publicului buzoian. Din păcate, adversarul lui Bogdan Dinu, rusul Vladimir Tereshkin, s-a accidentat, motiv pentru care pugilistul buzoian se va lupta mâine seară cu un boxer din Brazilia, Marcelo Luis Do Nascimento. Lupta însă nu va mai conta pentru centura WBA continental, la categorie grea. Adversarul lui Bogdan de vineri seară, Marcelo Luis Do Nascimento, este un pugilist cu mare experiență. În vârstă de 37 de ani, sud-americanul are un palmares pozitiv: 18 victorii și 15 înfrângeri.

Din păcate, Viorel Simion nu va mai lupta în gală, din cauza unei accidentări. Astfel, Gala „Lupii din Carpați” de la Buzău va cuprinde cinci partide, dintre care doar una pentru centură internaţională. Alături de pugilistul buzoian, în ring vor mai urca timișoreanul Flavius Biea, plus alţi trei pugilişti români cu potențial: Cezar Juratoni, Eronim Arădoaie şi Daniel Buciuc.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>