Menu

Social
PENSIILE VIN MAI DEVREME

Vești bune pentru pensionarii din toată țara în această lună: poștașul le va suna mai devreme la ușă, pentru a le achita pensiile. Decizia a fost luată pentru ca pensionarii să se poată pregăti așa cum se cuvine pentru sărbătorile de iarnă. Astfel, drepturile de pensie din sistemul public precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita în perioada 12 – 22 decembrie.

Plata pensiilor a fost devansată în luna decembrie, beneficiarii urmând astfel să încaseze pensiile mai devreme cu câteva zile. Mai exact, până în data de 22 decembrie toți pensionarii din tara vor intra în posesia sumelor alocate.

In schimb, pensiile achitate prin intermediul băncilor cu care Casa Naţională de Pensii Publice are încheiate convenţii, vor fi încasate la aceeaşi dată, respectiv 14-15 decembrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>