Menu

Cultural
EXPOZIȚIE EVENIMENT

Eveniment cultural deosebit, astăzi, la Rm. Sărat! La Muzeul Municipal a avut loc vernisajul expoziției de obiecte de cult, dedicată Nașterii Domnului, „Bate și ți se va deschide”. Toți cei care vor trece pragul expoziției vor avea ocazia să vadă obiecte de valoare, care nu pot fi văzute decât în acest cadru.

Muzeul Municipal Rm. Sărat, a gazduit, astazi, vernisajul expozitiei de obiecte de cult dedicata Nasterii Domnului „Bate și ți se va deschide”. Colectia a fost realizata cu obiecte din cadrul muzeului, dar si cu aportul preotului paroh de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Rm. Sarat, Gheorghe Bivolaru. Expozitia are un mesaj educational, unul istoric, dar si un indemn ,,Bate si ti se va deschide!,,.

Vizitatorii vor avea ocazia sa admire obiecte de valoare, care nu pot fi vazute decat in acest cadru. Acesta are o incarcatura duhovniceasca, dar si istorica. Expoziția „Bate si ti se va deschise” va rămâne deschisă până pe in luna ianuarie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>