Menu

Social
INCENDIU LA BLOC

A fost panică seara trecută într-un bloc din Constanța, după ce un puternic incendiu a izbucnit într-un apartament situat la primul etaj. Fumul a cuprins întregul imobil și toți locatarii au fost evacuați. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum. Mai bine de două ore s-au chinuit pompierii stingă focul. Din fericire s-au înregistrat doar pagube materiale. Din primele cercetări se pare a fost vorba de un scurt circuit electric.

Putin inainte de ora 20 la pompieri s-a dat alarma. Un barbat anunta ca in apartamentul sau a izbucnit un incendiu, iar fumul se propaga foarte repede. Imediat la fata locului au fost trimise doua autospeciale cu apa si spuma, dar si doua ambulante SMURD. Din pacate,  pana la sosirea pompierilor fumul cuprinsese intregul bloc, asa ca militarii s-au vazut nevoiti sa ii evacueze pe toti locatarii.

Alte doua ambulante au mai fost solicitate la fata locului dupa ce mai multor persoane li s-a facut rau din cauza fumului inhalat. Si pompierii au mai cerut intariri pentru ca interventia a fost destul de dificila. S-a desfasurat la inaltime,  iar militarii erau nevoiti sa se schimbe intre ei destul de des din cauza fumului.

Dupa aproape trei ore incendiul a fost lichidat. De vina se pare ca a fost un scurt circuit insa pompierii urmeaza sa stabileasca astazi cauza si valoarea pagubelor. Locuinta in care a izbucnit incendiul apartine unui renumit medic psihiatru din Constanta,  iar barbatul spune ca focul i-a distrus o colectie importanta de carti si discuri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>