Menu

Sport
AU RATAT PRIMUL LOC

FCSB a ratat primul loc în Grupa G din Europa League, după cinci runde în care a fost lider. Echipa lui Nicolae Dică a fost învinsă pe Arena Naţională de Lugano, scor 1-2. Roş-albaştrii au încheiat astfel pe poziţia a doua în grupă, pentru că Viktoria Plzen s-a impus cu 2-0 în faţa lui Hapoel Beer Sheva  în Israel.

Elveţienii au făcut linişte pe Arena Naţională după doar trei minute de joc, prin fundaşul Daprela, care l-a surprins pe Andrei Vlad cu o execuţie de la distanţă. Roş-albaştrii au reacţionat prin şutul lui Golofca, scos de sub bară de David Da Costa, la o fază la care Florin Tănase a fost iniţial faultat în careu. După un alt posibil penalty refuzat elevilor lui Dică, la o intrare imprudentă asupra lui Junior Morais, oaspeţii s-au desprins în minutul 32, datorită reuşitei lui Vecsei. Intrat pe teren în finalul primei reprize, în locul lui De Amorim, Gnohere a dat speranţe roş-albaştrilor. Golgheterul celor de la FCSB a redus din diferenţă după o oră de joc, printr-un şut deviat din afara careului. Francezul a mai fost periculos o dată, în minutul 90, dar prea puţin pentru ca echipa lui Dică să evite al doilea eşec consecutiv.

Totuşi, roş-albaştrii revin în primăvara europeană după cinci ani. În 2013 au trecut de Ajax în 16-imile de finală ale Europa League, înainte de a fi eliminaţi în faza următoare de viitoarea câştigătoare a trofeului, Chelsea.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>