Menu

Social
ACCIDENT CU 7 RĂNIȚI

Patru femei și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 43 de ani au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Brăila, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Incidentul a avut loc pe fondul neatenției la volan, iar cel vinovat de producerea lui, va răspunde în fața legii.

Accidentul s-a produs in zona Dig, in dreptul Apan, cand soferul unui Renault a efectuat o depasire periculoasa si a intrat pe contrasens, lovind in plin un Ford care circula regulamentar. In Renault, alaturi de sofer, se mai gaseau doua femei si un barbat,  iar in cealalta masina,  in afara de conducatorul auto, se mai aflau alte doua femei.

Toti ocupantii masinilor au fost transportati la spital, cu 4 ambulante. Acestia au suferit diverse politraumarisme, starea lor fiind, in general, stabila. Traficul in zona a fost blocat aproximativ 2 ore.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>