Menu

Social
ABANDONAT ÎN CURTEA SPITALULUI

Experiență șocantă vineri seara pentru bolnavii si rudele lor,  care așteptau în curtea Spitalului Județean Buzău. În parcarea unitatii medicale a fost găsit un bebeluș de aproape două luni abandonat într-un carucior, înfășurat în haine pentru adulți. Oamenii l-au luat imediat si l-au predat asistentelor care i-au acordat primele îngrijiri. Polițiștii au reușit să o identifice pe mama: o prostituată care mai are 9 copii.

A fost zarvă mare, vineri seara, pe holurile Spitalului Județean de Urgențe din Buzău. Un bebeluș de o lună a fost descoperit abandonat într-o parcare a spitalului de doi pensionari care veneau la o consultație. Au auzit plansul unui nou nascut si cand au cercetat zona au gasit un cărucior in care era un bebelus aproape înghețat.

Cum nu au văzut pe nimeni in jur, pensionarii l-au luat repede din frig pe bebelus si l-au dus la asistente. Copilul adus pe brațe de cei doi batrani a fost predat imediat medicilor de gardă care au anunțat poliția. Cei care se aflau sambata seara in incinta spitalului buzoian au fost socati cand au aflat motivul agitatiei din spital. Micuțul a fost internat imediat în sectia de pediatrie a Spitalului Județean din Buzău. Medicii de gardă au declarat ca starea sugarului este buna, in ciuda faptului ca a stat multe minute in frig.

La spital a ajuns si o echipă de criminalisti. Au găsit in caruciorul in care era bebelușul o scrisoare medicală. Sugarul fusese internat la pediatrie la inceputul lunii. Asa au reusit sa o identifice pe mamă. Mama care și-a abandonat bebelușul în curtea spitalului din Buzău a fost găsită de polițiștii locali din Râmnicu Sărat și predată anchetatorilor  I.P.J. Buzău. Numele ei este Alina Bogdan, este din Buzău, iar la o zi după ce și-a părăsit copilul a fost depistată în compania unor oameni ai străzii din Râmnicu Sărat în timp ce consumau băuturi alcoolice.

Femeia le-a declarat politistilor că a decis să lase micuțul la spital, știind că va fi salvat de cadrele medicale. A recurs la gestul extrem pentru că nu are cu ce să îl crească. Femeia le-a mai spus polițiștilor că băiețelul pe care l-a abandonat a fost născut pe cale naturală, pe 3 noiembrie, tot așa cum i-a adus pe lume și pe ceilalți nouă copii, trei fete și șase băieți. Provin din mai multe relații și sunt plasați în grija statului.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>