Menu

Social
ȘI-A AGRESAT PROFESOARA DE FRANCEZĂ

Violența în școli atinge cote maxime. După profesoara lovită de la Teleorman și elevii agresați de un coleg mai mare de la Constanța, un alt adolescent din același oraș a ajuns în arestul poliției după ce și-a lovit profesoara de franceză. Incidentul s-a întâmplat la liceul Virgil Magearu, iar adolescentul este un elev problemă, rămas deja repetent anul trecut. Psihologii avertizează că astfel de comportamente sunt rezultatul abandonului din partea părinților.

El este tanarul care vineri dupa-amiaza, in timpul  orei de limba franceza,  a intrat in sala de curs si a inceput sa o jigneasca pe profesoara. Nu s-a oprit aici,  iar la un moment dat ar fi lovit-o cu palma peste fata. Apoi a fugit. Femeia a anuntat imediat conducerea scolii, care a sunat la 112. In scurt politistii l-au prins pe tanarul agresor si l-au dus la sectie. Dupa cateva ore bune de audieri au decis retinerea lui pentru 24 de ore.

Cazul a intrat si in atentia Inspectoratului General Scolar, insa cei de aici spun ca exmatricularea elevului nu este o solutie de rezolvare a problemei. Ba dimpotriva nu i-ar face decat rau elevului. Acesta este al doilea caz de agresiune in scoala petrecut la Constanta in ultima saptamana. Si acest tanar va raspunde in fata legii pentru faptele sale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>