Menu

Social
JUCĂRII PENTRU COPIII INTERNAȚI

Moș Crăciun și-a deșertat sacul cu daruri, mai devreme, la secția de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău. O firmă din oraș a donat pentru micii pacienți ai spitalului nu doar jucării, ci și câteva măsuțe și scaune. Medicii spun că astfel de cadouri sunt binevenite mai ales pentru copiii internați. Pentru că atmosfera din saloane să fie cât mai placută, micuții ar mai avea nevoie de cel puțin 3 televizoare.  

Ofera celor din jurul tau putin din ceea ce ai, dar si bucurie si iubire, in preajma sarbatorilor de iarna. Este si convingerea unei firme din Buzau, care a donat jucarii dar si cateva masute si scaune, pentru copiii internați la Secția Pediatrie a Spitalului Județean Buzău. Pentru părinții internați cu micuții in spital, donația este o mare bucurie.  Inconjurati de jucarii, prichindeii uita, parca, ca sunt  bolnavi, iar timpul pe perioada internarii trece  mult mai repede.

Pentru ca atmosfera din saloane să fie cât mai placută, micutii ar mai avea nevoie de cel putin 3 televizoare. Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău are 70 de paturi și oferă servicii medicale pentru toți copiii cu vârsta sub 16 ani și pentru elevii cu vârsta sub 18 ani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>