Menu

Social
PRIMARIA RAMNICU SARAT SE IMPRUMUTA DIN NOU

vlcsnap-2015-01-30-18h42m30s14Este vorba despre un credit, in valoare de 15.624.000 de lei, pentru refinantarea a trei imprumuturi, contractate in ultimii ani. Consiliul Local a supus astazi la vot proiectul de hotarare, care vizeaza aprobarea contractarii imprumutului. In ciuda impotrivirii consilierilor PNL, care s-au abtinut de la vot, proiectul a trecut cu acodul celorlati alesi.

Sunt doar cateva dintre argumentele prin care primarul din Rm. Sarat, Viorel Holban, a incercat sa-i convinga astazi pe consilierii locali sa aprobe proiectul ce vizeaza aprobarea contractarii unui credit, pentru refinantarea a trei imprumuturi mai vechi. Suma totala a creditului este de 15.624.000 de lei si urmeaza sa fie achitata in urmatorii 10 ani. Consilierii PSD, UNPR, dar si consilierul independent Marius Negoita au votat in favoarea contractarii imprumutului, convinsi ca Primaria va plati o dobanda mai mica decat in prezent. Consilerii PNL s-au arata insa neincrezatori in privinta contractarii creditului si s-au abtinut de la vot. Viorel Holban a asigurat consilierii ca in acest an Primaria nu va mai contracta nici un imprumut. Proiectul a fost aprobat, intrucat avea nevoie de jumatate plus unu din voturile alesilor. Directorul economic al Primariei Rm. Sarat condidera ca acest imprumut este binevenit deoarece implica o dobanda mai mica. Astfel, gradul de indatorare al institutiei o sa scada.

Proiectul de hotarare care vizeaza aprobarea contractarii creditului trebuie sa primeasca avizul si Prefecturii Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>