Menu

Politic
BILANȚ OPTIMIST

Seriozitatea, optimismul și entuziasmul sunt caracteristicile sub care trebuie să ne desfășurăm activitatea pentru a avea rezultate bune și în viitor. O spun liderii PSD Rm. Sărat, care îi îndeamnă pe membrii organizației să dea în continuare dovadă de unitate, pentru a se bucura din nou de rezultate istorice, precum cele din 2016. În ultimul an, încă 100 de membri s-au alăturat echipei social-democraților râmniceni.

In cadrul Adunarii Generale a organizatiei PSD Rm.Sarat, desfasurata vineri seara, la Centrul Cultural din municipiu, social-democratii au prezentat si un bilant al echipei de conducerea, aleasa in 2015. Presedintele PSD Rm Sarat, Sorin Cirjan si presedintele executiv Viorel Holban au reusit sa atinga obiective importante. La alegerile locale din 2016, PSD a obtinut un procent istoric 58 la suta, obtinan o functie de primar, una de viceprimar si majoritate absoluta in Consiliul Local Municipal Rm Sarat. Si alegerile parlamentare au fost castigate cu 68 la suta, iar organizatia are dupa multi ani un parlamentar, in persoana senatorului Liliana Sbirnea.

In ultimul an, in cadrul filialei PSD a fost infiintata o comisie de validare a adeziunilor, iar noi membri s-au alaturat acestei formatiuni politice. Conducerea PSD Rm. Sarat considera ca activitatatea organizatiei trebuie sa aiba la baza seriozitatea, optimismul si entuziasmul pentru a avea rezultate bune si in viitor. Mai mult, social-democratii sunt indemnati sa dea in continuare dovada de unitate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>