Menu

Social
UN MOȘ CRĂCIUN RĂTĂCIT

La Constanța, Moș Crăciun s-a grăbit să ajungă mai devreme pe Tărâmul Magic al Crăciunului. Numai că până să își facă apariția printre prichindei, bătrânul cu barbă albă a avut parte de aventura vieții lui. A greșit adresa și a aterizat mai întâi pe clădirea gării din Constanța. A fost salvat la timp de pompieri, iar în cele din urmă Moșul a ajuns la copiii care îl așteptau cu nerăbdare și care au fost răsplătiți cu un spectacol de poveste.

In loc sa ajunga la destinatie, pe taramul magic al zapezii, Mos Craciun, s-a ratacit si a aterizat pe acoperisul garii din oras. A inceput sa strige dupa  ajutor,  iar cineva a sunat la 112. Odata misiunea incheiata, mosul incarcat cu daruri a pornit la drum catre Taramul Magic al Craciunului, acolo unde copiii il asteptau cu nerabdare. Aparitia lui i-a luat prin surprindere pe prichindeii care ce-i drept, nu mai vasusera in viata lor un Mos venid cu masina de pompieri.

Batranul cu barba alba  s-a instalat apoi confortabil pe scena si impreuna cu cei mici au urmarit spectacolul de poveste pus in scena de cele trei vrajitoare. Pe Mos Craciun, copiii  din Constanta il vor putea intani zilnic pe Taramul Magic,  acolo unde le va asculta dorintele iar cei mici vor primi in schimb dulciuri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>