Menu

Cultural
SEARĂ VIENEZĂ

Este luna cadourilor, iar dacă nu știți ce dar să oferiți unei persoane dragi, un bilet la o seară vieneză poate fi o soluție inspirată! Orchestra de Cameră a Filarmonicii Naționale din Chișinău prezintă vineri, 22 decembrie, la sala Consiliului Judeţean Buzău, un concert de excepție. Biletele au fost deja puse in vânzare, iar organizatorii promit un program de excepție.

Cu o bogata experienta concentristica in intreaga lume, artiştii filarmonicii Nationale din Chişinău vor fi prezenti pe scena Consiliului Judetean Buzau in seara de 22 decembrie. Sub bagheta maestrului Mihail Agafiţa orchestra va prezenta un program de exceptie, care va scoate publicul din stereotipia şi monotonia concertelor de sezon.

„Pentru ca Strauss ne uneşte în spiritul Craciunului ne-am gândit să privim publicul în profunzime şi să-i oferim, pe lăngă partituri clasice, prelucrări simfonice ale şlagărelor moderne într-un stil propriu, dar compatibil cu palatele de iarnă ruseşti care răsună de frenezia muzicii internaţionalede bun-gust care încântă ochiul şi sufletul.” a declarat dirijorul Mihail Agafiţa.

Unici în programul pe care îl prezintă, anul acesta, artiştii Filarmonicii vor încânta publicul buzoian şi cu o serie de invitaţi de excepţie: soprana Tatiana Costiuc, prim-solista operei din Chişinau, celebra violinistă Viorica Agafiţa, naistul de renume Marin Gheraş sau acordeonistul Radu Ratoi. Dintre toate evenimentele de gen din ţară, Filarmonica Naţională din Chişinău promite cel mai original şi divers program care să aducă în faţa publicului atât muzica de cea mai bună calitate, cât şi buna dispoziţie. Concertul de la Buzau va incepe la ora 19,30, iar biletele au fost deja puse in vanzare. Pretul este de 120 lei la categoria I si 100 lei la categoria II.  Informatii despre bilete si rezervari puteti primi apeland numarul de telefon 0723 / 429.264.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>