Menu

Social
PRIMELE CAMERE DE SUPRAVEGHERE DIN RAMNICU SARAT AU FOST MONTATE

vlcsnap-2015-02-02-13h20m49s35Camerele de supraveghere asigura un plus de securitate pe strazi. Este si convingerea autoritatilor din Rm. Sarat, care au garantia ca odata cu montarea sistemelor de supraveghere numarul infractiunilor va scadea, iar cei care vandalizeaza mobilierul stradal vor fi mai usor de identificat. In unele intersectii din oras au fost deja instalate camere de supraveghere, iar in viitor, acestea vor impanzi si zonele in care se afla unitati de invatamant.

Primele camere de supraveghere din Rm. Sarat au fost deja montate in unele intersectii, in cadrul unui proiect, care vizeaza si modernizare a 41 de strazi, cu fonduri europene. Astfel, in 9 intersectii din municipiu, urmeaza sa functioneze cate patru camere de supraveghere. Oamenii considera ca masura este binevenita atat timp sistemele video vor surprinde infractiunile ce se produc pe domeniul public.

Autoritatile isi propun ca in viitor, tot prin accesarea de fonduri europene, sa extinda sistemul de supraveghere video. Alte 24 de camere ar urma sa fie montate in zona unitatilor de invatamant din oras.

Dispeceratul de monitorizare a camerelor video montate in intersectiile din Rm. Sarat, dar si in celelalte zone, va fi administrat de Politia Locala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>