Menu

Social
MOȘUL A SOSIT PE PLOAIE

A fost bucurie mare pentru copiii din Brăila. Aseară, nimeni altul decât Moș Crăciun a sosit în oraș împărțind daruri celor cuminți. Moșul va rămâne în Căsuța Poveștilor din Parcul Monument, acolo unde copiii se pot duce, fie pentru a-i lăsa scrisori, fie pentru a asculta poveștile depănate de Moș.

LA Braila, Mos Craciun a ajuns aseara nu pe ninsoare, ci pe o vreme  rece si ploioasa. Chiar si-asa, sute de copii l-au asteptat batranel in Parcul Monument, la Casuta Povestilor.  Mosul a venit insotit de un alai din care au făcut parte zâne, spiriduși și alte personaje de poveste.

Odata cu sosirea lui Mos Craciun a fost aprins si iluminatul festiv de sarbatori din Parcul Monument. Mos Craciun va putea fi gasit zilnic, pana pe 24 decembrie, incepand cu ora 17.00, in Casuta Povestilor din Parcul Monument. In tot acest timp, el le va citi povesti micutilor si  le va lua personal scrisorile, in care si-au trecut dorintele.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>