Menu

Social
SFÂRȘIT TRAGIC ÎN INCENDIU

Sfârșit tragic pentru o bătrână din Constanța. Femeia a fost găsită fără suflare în locuința sa, după ce aceasta a fost cuprinsă de un puternic incendiu. Pompierii au intervenit imediat, însă femeia nu a mai putut fi salvată din cauza arsurilor grave pe care le suferise. Fiica bătrânei, care venise în vizită la ea, a fost transportată la spital, după ce i s-a făcut rău când a văzut ce s-a întâmplat cu mama ei.

Era putin trecut de ora 8 seara, cand fiica femeii venise in vizita la mama sa. A vazut casa cuprinsa de flacari si a sunat la 112. Oamenii spun ca femeia avea un viciu : fuma foarte mult si cred ca focul a izbucnit tocmai de la o tigara aprinsa si cazuta, cel mai probabil, pe covor. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale si au reusit sa lichideze repede incendiul. Din pacate nu au mai putut sa o salveze  si pe batrana.

Fiica femeii, venita in vizita, a avut si ea nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a aflat ca batrana murise.  A fost transportata la spital pentru investigatii. Pompierii urmeaza sa stabileasca  de la ce izbucnit focul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>