Menu

Social
UCISĂ DE FOSTUL SOȚ

Tragedie cumplită la Buzău, în pragul Sărbătorii Crăciunului. O femeie în vârstă de 54 de ani a fost ucisă de soţ, după un conflict spontan. Crima s-a petrecut în această dimineață, într-o casă din zona Gării Buzău, unde femeia locuia cu chirie după despărţirea de soţ. Când și-a dat seama de fapta oribilă, bărbatul a încercat să-și taie venele, fără succes însă! Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Cei doi soţi, el de 58 de ani, ea de 54, se separaseră de curând. Azi-dimineaţă, bărbatul şi-a vizitat soţia în casa unde femeia locuia cu chirie, pe strada Mărăști. La un moment dat între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, femeia fiind ucisă cu mai multe lovituri de cutit în zona gâtului.

Poliţiştii de la Biroul Omoruri, procurorul de caz si echipaje de la Ambulanţă au ajuns la faţa locului, după ce crima a fost anunţată la 112 de către fiul proprietarilor casei în care locuia femeia. Victima se afla în pat, într-o baltă de sânge, iar în altă cameră, bărbatul era căzut pe podea. Nu se cunosc, deocamdată, motivele care au stat la comiterea oribilei crimei, ancheta procurorilor și a polițiștilor fiind în plină desfășurare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>