Menu

Social
MIC DEJUN CU MOȘ CRĂCIUN

Ce poate fi mai minunat ca înainte de sărbători să iei micul dejun chiar cu …Moș Crăciun. De o astfel de surpriză au avut astăzi parte copiii care au venit de dimineață la Muzeul Județean Buzău. Cei mici s-au putut fotografia cu Moșul și au primit în dar pozele la minut. Pe 22 decembrie, bătrânul cu barbă albă va poposi din nou la Muzeul Județean Buzău cu sacul plin de daruri.

A fost bucurie mare astazi pentru zeci de copii din Buzău. Chiar dacă nu a nins, Mos Crăciun a ajuns la Muzeul Județean indrumat de președintele Consiliul Județean Buzău. Mosul s-a trezit cu noapte-n cap pentru a servi micul dejun impreuna cu cei mici.

Bătrânul cu barba alba a ascultat dorințele prichideilor si le-a promis multe cadouri, dar numai dacă au fost cuminți.  Copiii au reusit sa se fotografieze cu Moș Craciun si au primit in dar pozele facute la minut. Cei mici au primit in dar si bilete gratuite pentru a face un tur al expozițiilor găzduite de Muzeul Județean Buzău. Pe 22 decembrie, de la ora 16.00, Moș Crăciun va poposi, din nou, la Muzeul Județean Buzău cu sacul plin de cadouri. Toate evenimentele sunt organizate cu sprijinul Consiliului Juțean Buzău.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>