Menu

Social
A CONDUS BĂUT TIRUL

A condus băut un TIR, de la București până la Brăila, unde s-a rătăcit și a început să circule pe contrasens, prin oraș. Este grozăvia unui șofer de TIR din Târgu Jiu care efectua o cursă pentru o firmă din București. Din nefericire însă pentru el, a fost oprit de polițiști și sancționat.

Soferul  trebuia sa ajunga cu marfa la Galati insa, de beat ce era, nu a mai gasit iesirea din oras, ratacind in schimb, pe contrasens, prin centrul municipiului Braila. Barbatul, de 38 de ani a fost oprit de politisti, carora le-a povestit senin ca nu a baut la volan,.  ci inainte de inceperea cursei, la Bucuresti. Mai mult, desi alcooltestul a aratat o concentratie de 0,57 la mie alcool pur in aerul expirat, barbatul a sustinut ca a baut doar un litru de bere. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice de sange.

Din fericire, pe tot parcursul cursei Bucuresti – Braila precum si in periplul sau pe contrasens prin oras, soferul baut nu a facut niciun accident.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>