Menu

Social
ACCIDENT GRAV

Grav accident produs în acestă dimineață pe Drumul European 85, în afara localităţii buzoiene Poșta Câlnău. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa regulamentar. În urma impactului, doi bucureşteni au fost răniți și au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Şoferul de 74 de ani din Bucureşti care se deplasa cu un autoturism Logan pe Drumul European 85, dinspre Buzău către Râmnicu Sărat. La un moment dat, el a intrat pe  contrasens si s-a izbit violent cu maşina de o dubă condusă din sens opus de un bărbat de 37 de ani, din Dâmboviţa. În urma impactului, conducătorul autoturismului şi un pasager, în vârstă de 78 de ani, tot din Bucureşti, au fost răniţi și transportaţi la spital.

Șoferul spune că mașina condusă de bucureștean rula cu viteză în momentul în care a intrat în dubă. El crede că șoferul autoturismului Logan ar fi adormit la volan. Timp de o jumătate o oră, traficul pe drumul European 85 în zona care s-a produs accidentul, s-a desfăşurat cu dificultate, pe un singur sens.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>