Menu

Social
FONDURI PENTRU INVESTIȚII

Vor beneficia de peste un milion de euro pentru proiectele depuse la asociația Grupul de Acțiune Locală Crivățul de Sud-Est. Vorbim despre reprezentanții a nouă comune buzoiene, care fac parte din asociația, care își are sediul în localitatea buzoiană Balta Albă, dar și despre persoane private, proprietari ai unor ferme sau exploatații agricole. Proiectele depuse au fost finanțate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală, iar implementarea se va realiza pe parcursul anului 2018.

In luna august, asociatia Grupul de Actiune Locala Crivatul de Sud-Est a deschis sesiunea pentru depunerea proiectelor la trei masuri, din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala. Beneficiari ai fondurilor neambursabile putea fi fermele mici, primariile, dar si cei care voiau sa-si modernizeze exploatatiile agricole. La sediul asociatiei, din localitatea buzoiana Balta Alba au fost depuse mai multe proiecte, care au fost selectate si verificate de Centrul Regional de Finantarea a Investitiilor Rurale, iar 13 dintre ele au fost declarate eligibile. Primariile din noua comune, care fac parte din asociatie, vor beneficia de fonduri din care vor realiza investitii importante.

Si proprietarii unor ferme sau exploatatii agricole au depus proiecte la asociatia Grupul de Actiune Locala Crivatul de Sud-Est, iar patru dintre acestia au primit finantare. Suma nerambursabila alocata pentru cele 13 proiecte declarate eligibile depaseste un milion de euro, iar implementarea se va realiza pe parcursul anului 2018. Asociatia Grupul de Actiune Locala Crivatul de Sud-Est a fost infiintata in anul 2014 si este formata din 10 unitati administrative, din nord-estul județului Buzău: comunele Balta Albă, Boldu, Ghergheasa, Bălăceanu, Ziduri, Râmnicelu, Vâlcelele, Valea Râmnicului și o zonă din nord-vestul județului Brăila: comuna Racovița.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>