Menu

Social
COLINDĂTORI LA PRIMĂRIE

Cete de colindători au bătut zilele acestea și la porțile Primăriei Rm. Sărat. Autoritățile i-au primit cu bucurie pe copii, iar colindele, însoțite de sunete de clopoței și urări au răsunat în sediul instituției. Colindătorii au primit din partea reprezentanților Primăriei pachete cu dulciuri și fructe.

Zeci de copii au trecut zilele acestea pragul Primariei Rm. Sarat, pentru a le canta alesilor colinde si a le prezenta obiceiuri si traditii de sarbatori. Vocile elevilor si  prescolarilor au rasunat pe holurile institutiei, iar autoritatile si angajatii i-au scultat cu drag. Cu totii au fost impresionati de glasurile cristaline, dar si de sunetele clopoteilor.

Si cadrele didactice le-au urat autoritatilor un an mai bun. Alesii le-au multumit copiilor pentru colindele frumoase si le-au daruit acestora pachete cu dulciuri si fructe, lasate de Mos Craciun la primarie. La Rm. Sarat, a devenit o traditie ca an de an sute de colindatori sa treaca pragul Primariei in prag de sarbatori.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>