Menu

Social
MOȘ CRĂCIUN LA SPITAL

Moș Crăciun a ajuns astăzi și la Spitalul Municipal Rm. Sărat! Bătrânul cu barbă albă a oferit pachete cu dulciuri și fructe copiilor salariaților unității medicale, dar și celor internați la secția de pediatrie a spitalului. În total peste 200 de copiii s-au bucurat astăzi de prezența Moșului și de darurile oferite de acesta.

La Spitalul Municipal Rm. Sarat a fost organizata astazi serbarea de Craciun, moment pregatit special de conducerea unitatii medicale. Copiii salariatilor unitatii medicale, dar si cei internati la sectia de pediatrie a spitalului au primit pachete cu dulciuri si fructe de la Mos Craciun.

In total peste 200 de copiii s-au bucurat astazi de prezenta Mosului si de darurile oferite de acesta, la spitalul din Rm. Sarat. In perioada sarbatorilor, tot mai multi oameni de afaceri se implica in actiuni caritabile pentru ca vor sa aduca un strop de bucurie pe chipul copiilor internati in spital sau a celor nevoiasi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>