Menu

Sanatate
MENIU SPECIAL ÎN SPITAL

Bolnavii care vor rămâne internați în Spitalul Municipal Rm. Sărat în zilele de Crăciun și Revelion vor beneficia de un meniu special! Conducerea unității medicale își dorește ca pacienții, care nu pot fi acasă lângă cei dragi din cauza problemelor de sănătate, se bucure măcar de o masă tradițională în zilele de sărbătoare.

Saptamana aceasta, pacientii internati la Spitalul Municipal Rm. Sarat au primit mancare de post, regimul alimentar fiind impus la cererea lor. De Craciun si de Revelion, conducerea unitatii medicale a avut insa grija ca bolnavii sa aiba pe masa bucate traditionale. Pentru ca oamenii sa simta macar un pic din bucuria sarbatorilor de iarna, in ziua de Craciun din meniu nu vor lipsi sarmalele si cozonacul, iar surprize vor fi si de Revelion.

Conducerea unitatii medicale isi doreste ca bunatatile pe care le va oferi bolnavilor sa le faca acestora zilele de internare mai usoare si sa uite ca se afla pe un pat de spital. Exceptie de la meniul de sarbatoare vor face copiii, persoanele cu diabet și bolnavii internati la terapie intensiva care beneficiaza de un alt regim alimentar.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>