Menu

Politic
SPIRIDUȘII LUI MOȘ CRĂCIUN

Membrii Partidului Național Liberal, dar și cei ai Partidului Social Democrat au fost și în acest an spiridușii lui Moș Crăciun la Rm. Sărat. La sediile celor două organizații locale, ei l-au ajutat pe Moș să împartă pachete cu dulciuri și fructe la zeci de copiii, care provin din familii defavorizate. Elevii și preșcolarii au fost încântați de darurile primite de la Moș Crăciun.

Si in acest an, copiii de la gradinita cu program normal nr. 1, din Rm. Sarat, au mers cu colindul la sediul Partidului National Liberal. Ei au avut surpriza sa-l gaseasca acolo chiar pe Mos Craciun, care le-a ascultat colindele, apoi le-a impartit pachete cu dulciuri. Spiridusii Mosului au fost membrii din organizatia ramniceana a Partidului National Liberal. Acestia  obisnuiesc in fiecare an sa faca mici bucurii copiilor si persoanelor varstnice in perioada sarbatorilor.

Si social democratii din Rm. Sarat au fost ajutoarele lui Mos Craciun zilele acestea. Mosul a ajuns la sediul sediul organizatiei, iar impreuna cu membrii partidului a oferit zeci de pachete cu dulciuri si fructe copiilor din familiile defavorizate. Copiii au primit cu bucurie cadourile si i-au promis Mosului ca vor fi cuminti si in zilele urmatoare pentru ca acesta sa-i viziteze si acasa in noaptea de Ajun.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>