Menu

Sport
ACHIZIȚIE DE MARCĂ

Achiziție de marcă reușită de Sport Club Municipal Gloria Buzău. Clubul din Buzău l-a transferat pe Ovidiu Ionescu, campionul național din ultimii trei ani la tenis de masă. Ovidiu Ionescu, buzoian get-beget, a fost crescut de la șase ani la CSM Buzău de antrenorul Mircea Dinu.

Ovidiu Ionescu, 28 de ani, mai este legitimat și la un club din Bremen, unde joacă în campionatul pe echipe din Germania. El a fost singurul buzoian participant anul trecut la Olimpiada de la Rio, cu prezențe în fiecare an la Campionatele Mondiale și Europene. În 2017, Ovidiu a ajuns în 16-imile de finală ale probei de simplu de la Campionatul Mondial. A reușit performanța de a-l elimina pe campionul european Emmanuel Lebesson, de o manieră categorică, scor 4-0.

Ovidiu a părăsit cu fruntea sus competiția, învins de campionul mondial și olimpic, chinezul Ma Long, căruia a reușit să-i ia un set.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>