Menu

Social
INCENDIU DE CRĂCIUN

A fost panică de Crăciun, în centrul orașului Constanța, după ce un puternic incendiu a izbucnit în podul unei clădiri. Flăcările înalte de câțiva metri și fumul dens puteau fi văzute de la câțiva kilometri depărtare. Mai multe familii au fost evacuate. Podul a ars în totalitate, iar apartamentele aflate la mansardă și la celelalte etaje ale clădirii au fost afectate fie de foc, fie de apa folosită de pompieri pentru stingerea incendiului. Martorii spun focul ar fi fost pus intenționat, însă polițiștii și pompierii vor fi cei care vor stabili cu exactitate de unde a pornit nenorocirea.

Era putin trecut de ora 20.00 cand la pompieri a sunat alarma. O cladire situata chiar in centrul orasului fusese cuprinsa de flacari si mai multe apartamente erau in pericol sa arda. Sase autospeciale de pompieri au fost trimise la fata locului si 30 de militari au dus o lupta contracronometru cu flacarile. Mai multe familii aflate in locuinte in momentul izbucnirii incendiului au iesit din case cu ce au avut pe ele. Alti locatari care erau plecati in vizita la rude au venit intr-un suflet, cand au aflat ce nenorocire s-a abatut asupra lor.

Oamenii sunt convinsi ca de vina ar fi o femeie cu probleme psihice, pe care sora ei a dat o afara din casa si care si-ar fi gasit adapost in podul cladirii. Ea ar fi dat foc din razbunare. Misiunea pompierilor a fost dificila pentru ca s-a desfasurat la inaltime si orice moment de neatentie ii putea costa viata. Pompierii si politistii vor incerca sa afle cu exactitate cauza incendiului si sa evalueze pagubele, care nu sunt deloc mici. Unele apartamente au fost afectate de foc, altele de fum si de catre apa folosita de pompieri. Nici una din locuinte nu era asigurata.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>