Menu

Social
DARURI DE LA MOȘ CRĂCIUN

Moș Crăciun nu i-a uitat nici în acest an pe copiii din Buzău. Însoțit de două crăciunițe dar și de președintele Consiliului Județean Buzău, bătrânul cu barbă albă i-a vizitat vineri pe micuți în curtea Muzeului Județean acolo unde sute de micuți au primit în dar multe cadouri, dar și un concert de sărbători.

Sute de copii din Buzău însoțiți de părinți sau de bunici  au avut ocazia să îl întâlnească vineri chiar pe Moș Crăciun. Evenimentul a avut loc în curtea Muzeului Județean, acolo unde micutii au au fost întâmpinați de personaje din desene animate si au primit cadouri de la Moș.

În prezența președintelui Consiliului Județean Buzau, Petre Emanoil Neagu, pe scena amplasată în curtea Muzeului Județean au urcat pe rând elevi ai Liceului de Artă „Margareta Sterian”, care au interpretat colinde, și Andrada alături de Trio Ars Nova. Totul a culminat cu recitalul susținut de UDDI. Finalul evenimentului organizat vineri de Consiliul Județean a fost marcat de un impresionant foc de artificii. Consiliul Județean Buzău a încheiat vineri, seria evenimentelor dedicate copiilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pe durata mai multor săptămâni din această lună au avut loc nenumărate manifestări care s-au finalizat cu multe daruri și momente artistice.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>