Menu

Social
INCIDENTE SUSPECTE

A fost panică aseară pe o stradă din Ploiești. Un branșament de gaz a fost avariat, din câte spun localnicii, din vina unui șofer care ar fi intrat în țeavă și apoi a plecat. Când pompierii evacuau persoanele din casele învecinate au mai descoperit o nenorocire. Un bărbat de 49 de ani zăcea fără suflare în locuință. Reprezentanții firmei de gaze au reușit în cele din urmă să îndepărteze pericolul.

Vecinii spun că au auzit mai întâi o bubuitură și apoi un sunet șuierat. Când au ieșit să vadă despre ce este vorba și-au dat seama că sunt în preajma unui real pericol. Minutele s-au scurs contra cronometru pentru ca pericolul pândea. Așa că salvatorii au trebuit să ia decizii urgente.

Doar ca scenariul șocant era departe de a se fi încheiat. Când au încercat să evacueze zona, salvatorii au descoperit într-o locuință un bărbat de 49 de ani decedat. La fata locului au ajuns medici dar si criminalisti. Acum se fac două anchete.. dacă într-adevăr un șofer a intrat cu mașina în branșament, dar și motivul pentru care bărbatul de 49 de ani a decedat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>