Menu

Social
PREGATIRI PENTRU INSCRIERI

vlcsnap-2015-02-02-14h37m43s92Pregatirile pentru inscrierea in clasa intai si in cea pregătitoare au intrat in linie dreapta. Scolile din Rm. Sarat au stabilit deja numarul de locuri pe care il au la dispozitie, pentru inscrierea copiilor, in anul scolar 2015-2016. Mai mult, la avizierele unitatilor de invatamant au fost afisate listele cu strazile din zona arondata scolilor, dar si lista cu documentele pe care trebuie sa le contina dosarul de inscriere.

Doua saptamani au mai ramas pana cand unitatile de invatamant vor fi luate cu asalt de parintii, care doresc sa-si inscrie copiii in clasa intai sau in cea pregatitoare. La Scoala Gimnaziala Vasile Cristoforeanu, din Rm. Sarat, pregatirile pentru primirea documentelor prescolarilor sunt in toi.

In anul scolar viitor, conducerea Scolii Gimnaziale Vasile Cristoforeanu si-a propus infiintarea unui numar de patru clase pregatitoare. Aceasta este singura unitate de invatamant din Rm. Sarat, unde prescolarii pot fi inscrisi si la o clasa step by step.

In schimb, la Scoala Gimnaziala nr.1, numarul de clase va creste de la 4 cate au fost in acest an la 5. Directorii unitatilor de invatamant spun ca astfel raspund numeroaselor solicitari primite din partea parintilor.

Inscrierea copiilor in clasa intai si in cea pregatitoare, pentru anul scolar 2015-2016, va incepe pe 16 februarie, prima etapa urmand sa se incheie pe 6 martie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>