Menu

Social
REVELION CU MĂSURĂ

Aveţi mare grijă cu festinul de Revelion! Mesele copioase și  excesul de alcool sunt un adevărat pericol pentru sănătate. Și cei mici trebuie feriți de excesele culinare. Pentru a nu avea probleme medicale, copiii au nevoie de mâncăruri ușoare, fără multe grăsimi.

Perioada sărbătorilor de iarnă este o mare provocare din punct de vedere alimentar. Mai ales dacă asociem aceste zile cu un răsfăț culinar, demn de invidiat. Excesul de mâncare poate fi  asociat de cele mai multe ori  cu acumularea de kilograme, creșterea colesterolului și a glicemiei. Si copiii trebuie sa aiba un regim alimentar special de sarbatori pentru ca aparatul lor digestiv nu este pregatit sa faca fata unei alimentatii cu un continut mare de grasimi si alte substante greu digerabile.

Pentru a nu ajunge pe patul de spital chiar la trecerea dintre ani, copiii nu trebuie luați la cumpărături. Medicii pediatri recomandă părinţilor atenţie maximă la expunerea copiilor în aglomerație, pentru ca virozele fac ravagii in acesta perioada. Specialistii spun ca dupa ospatul de Sarbatori, e nevoie de o perioada in care poti oferi corpului tau sansa de a se odihni si de a se curata. Detoxifierea are multiple beneficii –  poate mari nivelul de energie, ajuta la pierderea in greutate, curata tenul si imbunatateste digestia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>