Menu

Social
LA DATORIE DE REVELION

Oamenii legii vor fi la datorie în noaptea dintre ani. Poliţiştii şi jandarmii din Buzău se vor afla în locurile aglomerate şi în zonele montane unde vor supraveghea traseele turistice. Participanţii la trafic sunt rugați să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, să fie calmi şi să dea dovadă de înţelegere şi politeţe în trafic.

Peste 180 de poliţişti buzoieni sunt prezenţi, în zilele acestea de sărbătoare, în locurile aglomerate, dar şi în trafic, cu aparatele radar. Oamenii legii le recomandă buzoienilor să aibă un comportament preventiv şi să fie atenţi cu bunurile pe care le deţin. Şi pentru că în această perioadă, în zona centrelor comerciale este un trafic intens, poliţiştii rutieri acţionează în intervalele orare cele mai solicitate, pentru fluidizarea traficului.

Şi cei care se vor aventura pe crestele montane sunt rugaţi să se echipeze corespunzător şi să nu se abată de la traseele marcate. Jandarmii buzoieni vor fi prezenti la posturi montane, dar şi în alte zone, la evenimentele publice, unde vor asigura liniştea şi ordinea publică.

In acesta perioada, oamenii legii va recomandă să fiti atenți si la asa-zisii colindatori si sa nu permiteti accesul in locuinta dumneavoastra a persoanelor necunoscute! De asemenea , politistii va sfatuiesc sa nu consumati in exces bauturi alcoolice si sa nu intrati in dispute cu persoane aflate in stare de ebrietate avansata! Din statisticii, reiese faptul ca peste 90% din infractiunile comise cu violenta au avut loc pe fondul consumului excesiv de alcool.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>