Menu

Social
LOTERIA BONURILOR

vlcsnap-2015-02-02-15h32m53s167Cumparaturile va pot aduce premii importante. Orice bon fiscal, emis in perioada 1 februarie -29 martie, se poate transforma intr-un loz castigator, la Loteria bonurilor fiscale. Daca vreti sa fiti unul dintre norocosii castigatori, de la extragerea din 13 aprilie, trebuie sa pastrati toate bonurile fiscale, primite pentru produsele cumparate.

Romanii care pastreaza bonurile fiscale emise din aceasta luna pot participa la Loteria care are un fond de premiere de un milion de lei. Persoanele care vor sa intre in cursa pentru premiile puse la dispozitie, trebuie sa stie ca sunt eligibile bonurile primite de la comercianti in perioada 1 februarie-29 martie pentru produsele sau serviciile mai ieftine de 1.000 de lei. Clientii magazinelor cu produse alimentare sunt incantati de initiativa Minsterului de Finante. Multi au inceput deja sa pastreze bonurile eliberate de casele de marcat.

Prima extragere are loc a doua zi de Paste, pe 13 aprilie.
In cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale se vor extrage doua valori, respectiv: un numar din intervalul 1-999, reprezentand valoarea bonului si un alt numar, care reprezinta data emiterii bonului. Castigatorul va fi cel care are bonul fiscal cu data si suma extrasa la loterie. Comerciantii cred ca, incantati de acest concurs, clientii vor solicita bon ori de cate ori cumpara cate ceva. Mai mult, numarul celor care nu luau bonurile eliberate va fi tot mai mic.

Ministerul Finanţelor urmează să stabilească, săptămâna viitoare, dacă bila cu ziua extrasă va fi valabilă şi pentru februarie si pentru martie sau daca va fi câştigatoare o singura zi din cele două luni. Rezultatele extragerilor, care dupa cea de la Paste vor fi lunare, vor fi publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>