Menu

Sport
TURNEU CÂȘTIGAT DE RÂMNICENI

Juniorii de la CSM Râmnicu Sărat au câștigat ediția cu numărul 9 a Memorialului „Cristian Alexandru”, eveniment organizat în memoria fostului mare portar al Gloriei și care a avut loc la sfârșitul anului trecut, în Sala Sporturilor din Buzău. Râmnicenii au trecut în finală de micuții fotbaliști de la Viitorul Buzău.

Memorialul “Alexandru Cristian”, un turneu menit să ţină trează memoria fostului mare portar al Gloriei, s-a desfășurat săptămâna trecută, la Sala Sporturilor. Ediţia cu numărul 9  a fost rezervată în acest an copiilor născuţi în 2008 şi 2009. Au participat 8 echipe: Viitorul Buzău, Şoimii Buzău, CSM Rm. Sărat 1, Stăruinţa Săgeata, LPS Buzău, Metalul Buzău, CSM Rm. Sărat 2 şi FC Eforie.

Finala mare s-a disputat între CSM Rm. Sărat 1 şi Viitorul Buzău. După o confruntare echilibrată, cu multe faze de poartă, a fost 0-0 la finalul timpului regulamentar, însă râmnicenii, conduşi de pe bancă de Sorin Bodoc, au fost mai buni după executarea loviturilor de departajare, unde s-au impus cu 2-0, câştigând astfel cea de a 9-a ediţie a Memorialului „Alexandru Cristian”. Finala mică a fost câştigată de Metalul Buzău, care a trecut cu 3-1 de FC Eforie.

În precedentele 8 ediţii, de cinci ori s-a impus LPS Buzău, şi câte o dată CSM Focşani, Viitorul Buzău şi FC Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>