Menu

Sport
TRANSFER DE RĂSUNET

Liderul Ligii I a început anul cu primul transfer de răsunet al iernii. CFR Cluj a semnat cu George Ţucudean, de la Viitorul Constanţa. Ţucudean era primul nume de pe lista cu achiziţii a CFR-ului, o listă din care face parte şi Alex Ioniţă.

George Ţucudean este al treilea jucător pe care clujenii îl transferă de la Viitorul lui Hagi, după Larie, în 2014, şi Boli, în acest sezon.

Transferul lui Ţucudean i-ar putea deschide şi uşa lui Omrani către FCSB. Echipa lui Dan Petrescu are acum 4 atacanţi de careu, în condiţiile în care “Bursucul” a folosit un singur vârf împins în majoritatea partidelor. Astfel, este foarte probabil ca Balde, Urko Vera sau Omrani să părăsească echipa clujeană. Este de notorietate interesul rivalei FCSB pentru Billel Omrani, al cărui agent a avut deja primele runde de negocieri cu Gigi Becali.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>