Menu

Administrativ
OBIECTIVE PENTRU 2018

Realizarea unor noi investiții pentru dezvoltarea municipiului. Acesta este principalul obiectiv al autorităților din Rm. Sărat în 2018, an în care acestea și-au propus să pună în aplicare noi proiecte pentru cetățeni. Și senatorul PSD, Liliana Sbirnea, are așteptări mari de la anul care tocmai a început, principalele speranțe vizând finanțarea proiectelor municipiului Rm. Sărat.

2017 a fost pentru autoritatile din Rm. Sarat un an al provocarilor, un an in care au trebuit sa faca nu doar  problemelor curente, ci si unora neprevazute. Muncind in echipa, acestea au reusit sa rezolve situatii dificile precum dezastrul ecologic de la fosta rafinarie Venus Oilreg. Edilul din Rm. Sarat, Sorin Cirjan, are sperante mari pentru 2018, convins fiind ca de hotararile alesilor locali depinde bunul mers al comunitatii.

In 2018, autoritatile din Rm. Sarat si-au propus sa puna in aplicare noi proiecte pentru cetateni. Si senatorul PSD, Liliana Sbirnea, are asteptari mari de la anul care tocmai a inceput, principalele sperante vizand finantarea proiectelor municipiului Rm. Sarat.

Este stiut deja faptul ca 7 milioane de euro vor ajunge la Rm. Sarat, dupa ce proiectul depus de catre Grupul de Actiune Locala ,,Sus Ramnicul,, la Ministerul Dezvoltarii a fost aprobat chiar la finalul lunii decembrie. Implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală a Zonelor Urbane Marginalizate cuprinde măsuri de infrastructură: asfaltări, reabilitarea unor clădiri, construirea unor terenuri cu suprafață artificială, precum și investiții în resursa umană: cursuri de formare profesională si reconversie. Tot anul acesta urmeaza sa inceapa reabilitarea Colegiului National Alexandru Vlahuta, o investitie asteptata de ani de zile.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>