Menu

Divertisment
REVELION ÎN AER LIBER

Andra și Cătălin Măruță au numărat secundele până la intrarea în noul an alături de fanii din Buzău. Peste 10.000 de persoane au participat duminică noaptea la un grandios spectacol de Revelion, organizat în centrul municipiului Buzău.

De Revelion, pe scena amplasată în fața Palatului Comunal din Buzau au urcat, începând cu ora 19.00, cunoscuţi artişti buzoieni. Spectacolul prezentat de Cătălin Măruță și buzoianca Mădălina Manolache a continuat până la trecerea dintre ani cu Guess Who și Uddi. Cap de afiş a fost Andra, care a intrat pe scenă chiar înainte de miezul nopţii, în uralele publicului. Andra și soţul ei, Cătălin Măruță, au numărat secundele până la intrarea în noul an, alături de fanii din Buzău.

O altă atracţie a spectacolului din Piaţa Dacia a fost și focul de artificii de la miezul nopţii, care a durat aproape zece minute. Peste zece mii de buzoieni s-au aflat la trecerea dintre ani în Piața Dacia, un număr care a depășit mult asistența din anii precedenți. Spectacolul s-a încheiat la ora 1, când buzoienii s-au retras acasă sau în restaurant, pentru a continua petrecerea până dimineață. În urma lor au rămas însă tone de gunoaie în centrul orasului Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>