Menu

Social
SĂRBĂTORI LINIȘTITE

Buzoienii au fost mai cumpătaţi în noaptea de Revelion, faţă de alţi ani. Cei mai mulţi dintre cei care au avut nevoie de medic au acuzat tulburări digestive, probleme cardiace sau exces de alcool. În prima zi a anului 2018, dimineață, o familie din localitatea buzoiană Bisoca a primit un cadou nepreţuit: o fetiță.

În noaptea de Revelion, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzau s-au prezentat zeci de pacienți, insa mai putini fata de alti ani. In mare parte, buzoienii care au avut nevoie de ingrijiri medicale au acuzat diferite afectiuni cardiace, fie stari de disconfort provocate de alimente si alcool in exces. În prima zi a  anului 2018, dimineata, la Maternitatea din Buzău a venit pe lume o fetita.  Tot de Sf Vasile, dar dupa-amiaza, au venit pe lume un băieţel şi două fetiţe.

Nici personalul de la Serviciul de Ambulanţă Buzău  n-a avut tihna. La trecerea dintre ani, dar si in prima zi a Anului Nou, telefoanele au sunat non-stop la Serviciul de Ambulanta Buzau. Mai urmeaza inca doua zile de sarbatoare: Botezul Domnului, sau Boboteaza, pe 6 ianuarie, alături de ziua Sfântului Ioan Botezătorul, prăznuită în 7 ianuarie, care marchează practice sfârşitul sărbătorilor de iarnă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>