Menu

Sport
AŞTEPTĂRI MARI DE LA 2018

2017 a fost un an de excepţie pentru tenisul de masă românesc! O spune chiar preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, buzoianul Cristinel Romanescu, cel care are aşteptări la fel de mari de la tenismenii români şi în 2018. Unul dintre cele mai importante evenimente europene ale anului, la tenis de masă, va avea loc chiar în România. La Cluj, în iulie, va avea loc Campionatul European de juniori şi cadeţi. Acesta va fi un bun prilej pentru sportivii români să îşi arate valoarea chiar în faţa publicului din ţară.  

2017 a fost un an remarcabil pentru tenisul de masă românesc. Sportivii români au câştigat medalii obţinute la turnee internaţionale, atât la juniori şi cadeţi, dar şi la seniori. Totul a culminat cu aurul obţinut la proba de echipe de naţionala feminină la Campionatul European de seniori, desfăşurat în Luxemburg. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, buzoianul Cristinel Romanescu, are aşteptări la fel de mari de la tenismenii români şi în 2018. Asta, mai ales că România va găzdui, la jumătatea anului, Campionatul European de juniori şi cadeţi.

Competiţia se va desfăşura în perioada 12 – 25 iulie, în Sala Polivalentă din Cluj Napoca, cea mai modernă arenă din ţară. La nivel de juniori şi cadeţi, în Europa, România se află pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de medalii obţinute de tenismeni în 2017.

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>