Menu

Administrativ
ACTIVITATE FRUCTUOASĂ

Au avut o bună colaborare și au lucrat potrivit legii. Dovadă că în 2017, nici o dispoziție a primarului sau hotărâre a consiliului local nu a fost revocată sau atacată în contecios administrativ. Vorbim despre edilul din Rm. Sărat, Sorin Cîrjan, și aparatul sau de specialitate, dar și despre cei 19 consilieri locali. Cele peste 1500 de dispoziții ale primarului, dar și toate proiectele de hotărâre, aprobate în consiliul local, au primit avizul Prefecturii Buzău.

In 2017, primarul municipiului Rm. Sarat, Sorin Cirjan, a semnat peste 1500 de dispozitii. Documentele au fost intocmite conform legii de catre angajatii de la compartimentul juridic, din cadrul Primariei, dovada ca Prefectura Buzau nu a anulat nici o dispozitie. Si consilierii locali au avut o activitate, care a respectat prevederile legale. In sedintele din 2017, ei au aprobat un numar record de proiecte de hotarare, iar toate au primit avizul Prefecturii Buzau.

Alesii considera ca toate proiectele adoptate pe parcursul anului au fost in folosul cetatenilor si chiar daca unele au iscat anumite discutii, in final s-a ajuns la un consens. Asa se face cu in 2017 la Rm. Sarat s-au realizat investitii importante. Tot in 2017, Primaria Rm. Sarat a alocat banii necesari pentru lucrarile, care vizeaza realizarea retelei de energie electrica in tot cartierul Bariera Focsani. 2017 a fost insa si un an dificil pentru cei aflati la conducerea municipiului Rm.Sarat. Acestia au trebuit sa rezolve probleme neprevazute precum surparea asfaltului dintr-o parcare adiacenta Drumului European 85 sau dezastrul ecologic de la fosta rafinarie Venus Oilreg.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>