Menu

Cultural
ACTIVITATE CULTURALĂ INTENSĂ

Mai multe reprezentații de teatru, dezvoltarea Școlii Populare de Artă, prin înființarea unor secții noi și buna desfășurare a festivalurilor, devenite deja tradiție. Sunt doar câteva dintre obiectivele conducerii Centrului Cultural, din Rm. Sărat, pentru anul 2018. Mai mult, pentru cea de-a unsprezecea ediție a Zilelor Râmnicului, eveniment ce se va desfășura în luna august, sunt pregătite numeroase surprize.

In ultimii 2 ani, Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Rm. Sarat, s-a aflat intr-un amplu proces de modernizare. In 2016, a fost reabilitat acoperisul, cabinele artistilor si s-au facut reparatii la subsol. 2017 a venit cu noi lucrari in sala de spectacole. Tapiteria peretilor a fost refacuta, la fel si scena, iar scaunele vechi au fost inlocuite de unele noi, mult mai confortabile. Asa se face ca astazi Centrul Cultural poate sa gazduiasca spectacole de teatru si muzicale, dar si filme, in conditii cu totul deosebite. Conducerea institutiei si-a stabilit deja obiectivele pentru 2018.

Dezvoltarea Scolii Populare de Arta, prin infiintarea unor sectii noi este un alt obiectiv al conducerii Centrului Cultural, din Rm. Sarat, pentru anul acesta. Mai mult, pentru cea de-a unsprezecea editie a Zilelor Ramnicului, eveniment ce se va desfasura in luna august, sunt pregatite numeroase surprize. Conducerea Centrului Cultural din Rm. Sarat isi propune sa desfasoare si in acest an festivalurile, devenite deja traditie, in program fiind inclus si festivalul Valeriu Sterian.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>