Menu

Social
UN REVELION DE COȘMAR

Petrecerea de revelion a însemnat pentru mai mulţi constănţeni o mare dezamăgire. Cei care au ales să se distreze în noaptea dintre ani la unul dintre restaurantele exclusiviste din oraș susţin că au plătit meniul care conţinea patru feluri de mâncare, însă, până la ora 5 dimineaţa au primit doar aperitivul şi peştele. De cealaltă parte, patronul restaurantului se apără şi susţine că nu a scris pe meniu ora la care va servi mâncarea şi că preparatele au fost făcute la minut.

Mai mulți constănțeni spun că locul ales pentru a petrece noaptea dintre ani a fost o mare dezamăgire pentru ei. Au mers într-un restaurant cu ștaif din oraș tocmai pentru a avea parte de momente unice, însă întreaga petrecere s-a dovedit a fi una de neuitat, însă în sensul negativ. Si asta nu e tot. Și pe pagina de facebook a restaurantului au fost postat mai multe reclamații. Clienții nemulțumiți au semnalat și faptul că toate recenziile negative despre petrecerea de revelion au fost șterse de pe pagina de socializare a restaurantului.

Comisarii de la Protecția Consumatorului din Constanța spun că au primit și ei reclamații cu privire la restaurantul considerat unul de lux. De cealaltă parte patronul localului se apără și spune că nu a trecut pe meniu ora la care va servi mâncarea.

În plus, patronul susține că  nu folosește ingrediente congelate și pune pauzele lungi dintre felurile de mâncare pe seama faptului că preparatele se fac la minut.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>